Inleveren van oude kleine elektrische apparaten (Raeea)

Regeling afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (Raeea): 

Graag wijzen we je erop dat je afgedankte elektronische apparaat kosteloos naar ons opgestuurd kan worden, wanneer dit product gelijkwaardig is aan een van de elektronische producten in ons assortiment.

Neem telefonisch of per e-mail contact op met onze klantenservice en informeer naar de mogelijkheden.


Je kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om je apparaat af te geven bij een milieustraat bij jou in de buurt.

Voorwaarden kosteloos retourneren oude elektronische apparaten:

  • verpak het oude apparaat in een stevige verpakking met passende afmetingen.
  • het apparaat dient leeg en schoon te zijn (vrijgemaakt van vloeistoffen en of water).
  • eventuele losse onderdelen zijn goed vastgezet en dat het geheel goed verpakt is, zodat ze tijdens het transport geen schade kunnen toebrengen aan andere producten.
  • het pakket mag niet groter zijn dan 175×78×58cm en niet zwaarder zijn dan 30 kilo.
  • ons retour adres is goed leesbaar op de bovenkant van het pakket, vermeld bij ons adres op het pakket, in de linkerbovenhoek het bestelnummer van je nieuw bestelde product.

Pakketten die groter zijn dan 175×78×58 cm en zwaarder dan 30 kilo kunnen niet voor recycling/vernietiging bij ons worden aangeboden. Deze producten kunnen alleen worden afgeven bij een milieustraat bij jou in de buurt. Sommige gemeenten kunnen het ook bij je ophalen.


Belangrijk:

De inname van het oude apparaat is definitief en kan niet mee worden ingetrokken.deze service geldt voor alle apparaten die een accu, batterij(en) en/of een stekker hebben. Je kan er natuurlijk ook altijd voor kiezen om je apparaat af te geven bij een milieustraat bij jou in de buurt.


0