Over Valisa.nl

Betaalbaar & Servicegericht

Valisa.nl Design Sanitair Winkel is een jong en snelgroeiend bedrijf. Wij hebben twee centrale magazijnen Nederland en Duitsland. Door het strategische plaatsen van deze magazijnen kunnen wij onze producten sneller leveren in heel europa. Het verkopen van een product met de geweldige service moet zorgen voor een tevreden klant. Servicegerichtheid, Betaalbaarheid en Kwaliteit staan bij Valisa.nl voorop en wij zullen er alles aan doen om u te helpen bij de keuze van de juiste kraan of het samenstellen van een product dat volledig bij uw keuken of badkamer en wensen past. Daarom zijn bijna alle modellen in onze collectie verkrijgbaar verschillende types en deze kunt u naar wens aanpassen. Valisa.nl heeft op deze manier altijd de juiste keuken Design kraan, Badkraan, douche set of wastafelkraan dat bij uw budget, smaak en interieur past.
Valisa.nl Betaalbaar & Servicegericht
Valisa.nl Betaalbaar & Servicegericht
Luxe Design Sanitair

Valisa.nl is de online Design sanitair winkel voor luxe design keukenkranen, wastafelkranen en of douchekranen binnen de Benelux en daaromheen. Betaalbaar, goede kwaliteit met een luxueuze design dat aan al uw wensen voldoet. Wij hebben eigen voorraden waardoor wij snel kunnen leveren. de meeste producten kunnen worden geleverd binnen een week binnen de Benelux.
Waarom Valisa.nl?
Gratis bezorging en retourneren

Vanuit je stoel of bank online bestellen en gratis thuis laten bezorgen. Geen probleem! Wij bezorgen het gratis en is het toch niet zoals verwacht? U kunt het gratis retourneren.
Persoonlijke klantenservice

Met onze klantenservice heeft u altijd persoonlijk contact, de persoon die u als eerste aanspreekt via telefoon, mail of WhatsApp zal u blijven helpen tot u tevreden bent. Met de ruime ervaring en kennis van onze klantenservice zullen wij er alles aan doen om u te helpen bij het uitzoeken van de perfecte kraan.
Luxe en design voor bodemprijzen

Door dat wij geen grote showrooms of winkels hebben en slim inkopen, kunnen we onze producten voor deze bodemprijzen aanbieden, Wij bestellen al onze producten rechtstreeks bij de fabrieken zonder tussen personen..Bezorging in heel Europa

Op dit moment leveren wij aan klanten in heel Europa. Door dat wij een magazijn hebben in Nederland en Duitsland kunnen wij sneller leveren dan de meeste online sanitair winkels.


Een vraagje, Hulp of advies nodig? Onze specialisten zitten voor je klaar!
Whatsapp chat klantenservice Valisa.nl Design Sanitair Winkel

Telefonisch zijn wij ook bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 14:00 uur
Valisa.nl Design Sanitair Winkel
0