Terug

Sale | Zwart Luxe Thermostaat Waterval Regendouche Met uitloop en Handdouche glijstang

    • Merk: VALISA
    • Model: CFXHeng-RD1
    • Beschikbaarheid: Op voorraad
    • Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
        
    • Verzending: Gratis verzending

      Adviesprijs: € 419,95
      289,95


      Aan verlanglijst toevoegen

      check-icon-valisanl  Gratis verzending vanaf 50,-
      check-icon-valisanl  Gratis retourneren
      check-icon-valisanl  Klantbeoordeling 9+/10
      check-icon-valisanl  2 jaar fabrieksgarantie
      check-icon-valisanl  Beste online aanbiedingen
      check-icon-valisanl  Persoonlijke klantenservice
      • Productomschrijving

        Sale | Zwart Luxe Thermostaat Waterval Regendouche Met uitloop en Handdouche glijstang

        Luxe inbouw thermostaat regendouche met waterval douche set: stijlvol douchen in mat zwart

        Geef je badkamer een schitterende nieuwe uitstraling met de luxe inbouw thermostaat regendouche met waterval douche set in mat zwart. Deze set is niet alleen een esthetisch hoogstandje, maar biedt ook een complete douche-ervaring dankzij de veelzijdigheid van de functies. Het strakke ontwerp in mat zwart voegt een modern accent toe aan je badkamer, terwijl de set tegelijkertijd een functionele upgrade biedt. Deze regendouche set is perfect voor wie zijn badkamer wil omtoveren tot een ruimte waarin stijl en gebruiksgemak hand in hand gaan.

        Gemakkelijk te bedienen met drie draaiknoppen

        De inbouwthermostaat kraan van deze douche set is uitgerust met drie eenvoudige draaiknoppen, waarmee je moeiteloos de watertemperatuur, waterdruk en de verschillende waterstromen regelt. De bediening is intuïtief en ontworpen voor dagelijks gebruik, zodat je zonder moeite kunt schakelen tussen de regendouche, waterval, baduitloop en handdouche. Deze draaiknoppen geven je volledige controle over je douche-ervaring, waardoor je iedere keer opnieuw kunt genieten van een douche die helemaal op jouw wensen is afgestemd.

        Vier weg thermostaat kraan met baduitloop

        Een van de opvallende kenmerken van deze douche set is de 4-weg thermostaat kraan met baduitloop. Dit betekent dat je niet alleen kunt genieten van een ontspannende regendouche of krachtige waterval, maar ook van een comfortabele badervaring. De baduitloop is perfect voor die momenten waarop je even helemaal tot rust wilt komen. Dankzij de thermostaat kraan blijft de watertemperatuur constant, ongeacht welke functie je gebruikt. Dit zorgt voor een veilige en aangename ervaring, zowel onder de douche als in bad.

        Regendouche en waterval: dubbele waterbeleving

        De luxe inbouw thermostaat regendouche set biedt je de keuze uit twee indrukwekkende waterstromen: de regendouche en de waterval. De regendouche geeft een zachte, gelijkmatige waterstroom die je volledig omhult, wat ideaal is voor een ontspannen douche. De waterval daarentegen biedt een krachtige, brede waterstraal die perfect is om je dag energiek te beginnen of af te sluiten. Beide waterstromen kunnen gemakkelijk worden afgewisseld dankzij de gebruiksvriendelijke draaiknoppen. Hierdoor geniet je altijd van de douche-ervaring die op dat moment het beste bij je past.

        Handdouche met glijstang voor extra flexibiliteit

        De set wordt ook geleverd met een handdouche, gemonteerd op een glijstang. Dit biedt extra flexibiliteit en gebruiksgemak, omdat je de handdouche eenvoudig op de gewenste hoogte kunt instellen. De handdouche is ideaal voor gerichte reiniging of het uitspoelen van shampoo en conditioner, maar kan ook gebruikt worden als een extra waterbron naast de regendouche of waterval. Dankzij de glijstang kun je de handdouche gemakkelijk aanpassen aan de ideale hoogte voor elk gezinslid, waardoor deze set perfect is voor dagelijks gebruik.

         

        • Douchekop: Regenval
        • 55 x 22 cm (21,6 "x 8,6") Messing Douchekop
        • 150cm Douche slang
        • Ventieltype: Keramische kleppen
        • Kraan Body Materiaal: Messing
        • Kraan Handvat Materiaal: Messing
        • Functie: drie functies: Neerslag & waterval & handdouche
        • Eigenschap: thermostaat kraan
        • Type regeling automatische thermostaatregeling
        • Kernmateriaal klep: keramiek
        • Aantal handgrepen: Enkele handgreep
        • Type douchekraan: muur gemonteerde douchekranen
        • Installatietype: thermostatische douchekraan met wandmontage
        • handdouchemateriaal: A-kwaliteit ABS-kunststof

        Pakket inhoud: 
        1 st douchekop
        1 st handdouche 
        1 st Beugel
        1 st doucheslang
        1 st Bad uitloop
        1 st Glijstang

        Verzenden & retourneren

        Binnen Nederland is de verzending en het retourneren gratis bij een orderbedrag vanaf €50,-

        Lees meer over Raeea en het inleveren van oude kleine elektrische apparaten Raeea: Kosteloos inleveren elektrische apparaten. 
               Lees hier meer...


          De meeste kranen hebben met 1-gat heeft een Europees standaard kraan gat nodig van 35mm, doordat dit een standaard maat is kan er wanneer de kraan aan vervanging toe is altijd door een andere kraan vervangen worden. Voordat u de kraan op het werkblad gaat monteren dient u eerst te weten wat het bladdikte is van het werkblad.

          De meeste keukenkranen zijn geschikt voor een werkblad dikte van maximaal 40mm.
          Meet voordat u een keukenkraan aanschaft eerst de bladdikte van het werkblad . Heeft u een werkblad met een blad groter dan 40mm kunnen wij voor u zorgen dat deze opmaat gemaakt wordt zodat deze toch past. Let op! dit is niet mogelijk bij alle kranen

          Wij zijn pas tevreden als jij het ook bent. Ben je toch niet tevreden? Dan krijg je een nieuw product of je geld terug.
          Als jouw retourproduct aan de retourvoorwaarden voldoet, betalen wij het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst en controle van het product terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. In ieder geval zullen er voor de terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

          Start whatsapp chat gesprek met valisa.nl


          Betaalmethode Ideal  Betaalmethode vpay  Betaalmethode Sofort  Betaalmethode ccard  Betaalmethode paybybankBetaalmethode maestro  Betaalmethode mastercard  Betaalmethode visa  Betaalmethode giropay  Betaalmethode Belfius  Betaalmethode KBC  Betaalmethode Overboeking  Betaalmethode EPS  Betaalmethode Afterpay  Betaalmethode Sofort  Betaalmethode Sepa   Betaalmethode bank contact mrcash

          Beschikbaar in magazijn

          Sluiten
          Vergelijk producten Verwijder alle producten

          You can compare a maximum of 3 products

            Hide compare box